Szállítási feltételek

2021. 12. 11, Szombat

Díjmentes házhozszállítás:
Felhívjuk vásárlóink szíves figyelmét, hogy országhatáron belül a díjmentes kiszállítás értékhatára 2016. december 10-től bruttó 30.000 Ft-ra csökkent, az ez alatti megrendelések kiszállítási díja a csomag súlyának függvényében változik! Erről pontos információt kapcsolódó híreinkben talál.

A díjmentes kiszállítás a kerékpárokra nem vonatkozik.

 

A honlapunkon megvásárolt termékeket a világ szinte bármely pontjára el tudjuk juttatni a GLS Hungary ill. Gebrüder Weiss Kft. (kerékpárok) segítségével. Ehhez többféle szállítási és fizetési mód közül választhatnak vásárlóink:

 1. Személyes átvétel üzletünkben:

  Ezt az átvételi módot azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik a megrendeléstől számított 3 napon belül személyesen is át tudják venni a megvásárolt terméket a K2 Sí és Snowboard Központban. Ebben az esetben a termék árán felül természetesen semmilyen többletköltséggel nem kell számolni.

  Fizetési módok: vásárlóink készpénzzel, bankkártyával és egészségpénztári kártyával is fizethetnek üzletünkben.

 2. Házhozszállítás országhatáron belül: 

  Ennek a szállítási módnak a kiválasztásával érvényesített rendelése 24-96 órán belül érkezik meg a GLS Hungary szállítóvállalat szolgáltatásának köszönhetően.
  A kerékpárokat a GLS Hungary vagy a  Gebrüder Weiss Kft. szállítja házhoz.
  Futárszolgáltatónk emberei csak munkanapokon dolgoznak. A 10 óra előtt beérkezett, kifizetett és érvényesített rendeléseket még aznap elindítjuk. A szállítási költség a kiválasztott termék súlyától függ.


  Fizetési módok: ebben az esetben átutalással, utánvéttel, vagy
  2008. augusztus 29-től már kártyás fizetéssel is rendezheti honlapunkon keresztül a megrendelt áru ellenértékét! Utánvétes fizetési mód esetén az utánvét díjával is megterheljük a szállítási költséget. (ennek díjai a Belföldi csomagszállítás szabályai cikkben olvashatók)

 3. Házhozszállítás országhatáron kívül:

  Önnek lehtősége van külföldről is árut rendelni. Ebben az esetben a rendelési országtól függően két szállítási mód közül lehet választani. (választani azok a megrendelőink tudnak, akiknek országába a DPD futárszolgálat mind a két szállítási módot vállalja)

  - A GLS Classic nemzetközi szolgáltatással a rendkívül hatékony nemzetközi hálózatnak köszönhetően küldeményeinket távolságtól függően 1-5 nap alatt kézbesítjük a megrendelő részére.
  részletek


  - A GLS Expressz nemzetközi szolgáltatással rendkívül gyors, megbízható, és gazdaságos légi szállítást kínálunk vásárlóinknak.
  részletek

  Fizetési módok: ezeknél a szállítási módoknál az átutalás, kártyás fizetés illetve PayPal a fizetés módja.

Csomagolás:
Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

Visszavásárlási garancia:
A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti a +361 453-0819-es telefonszámon, vagy e-mailen a k2@skiing.hu
e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei:
Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre.
A K2 Sí és Snowboard Központ és K2 Bike Shop kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia. Üzletünk postai csomagokat, technikai okokból, sajnos nem tud fogadni. Kérjük, hogy a termékeket minden esetben személyesen, vagy ügyfélszolgálatunkkal történt előzetes egyeztetés után, a GLS Futárszolgálattal szállíttassa vissza.