Újra E-bike teszt a K2 Bike Shop szervezésében Szentendrén!

2018. 07. 27, Péntek

Tarts velünk és tapasztald meg Te is, hogy miért egyre népszerűbbek Nyugat-Európában az elektromos rásegítéses kerékpárok!

A Pilisi Tekerő idén 10. alkalommal, szeptember 8-án kerül megrendezésre Szentendre városának szervezésében. Ez alkalommal a kerékpáros kalandtúrák mellett ingyenes E-bike tesztelésre is lehetőséged nyílik a K2 Bike Shop jóvoltából!

Azt érdemes tudnod, hogy ezeknél a kerékpároknál nem a motor hajtja a bringát, hanem elsősorban Te. A rendszerek érzékelik a sebességet, a pedálozás erejét illetve fordulatszámát, s ennek megfelelően segítenek be a hajtásba plusz wattokkal. Tekerned azonban mindig kell, s végig megmarad az érzés, hogy Te hajtod a bringát, csak legfeljebb nagyon erősnek érzed magad… De kár is megpróbálni leírni, gyere és tapasztald meg!

 

E-bike teszt vadregényes utakon

 

Teszttúráink gyönyörű, kalandos és vadregényes környezetben nyújtanak remek kikapcsolódást és színes élményeket amatőrök és profi sportolók számára egyaránt. Választhatsz majd trekking/cross kerékpárok és mountain bike-ok közül. 

Kivételes sportélményre vágysz? Rutinos, komoly, jó kondiban lévő bringás hírében állsz? Esetleg jártál már úgy, hogy nem tudtad tartani a tempót a pároddal? Volt már, hogy el sem indultál a barátaiddal a túrára, mert féltél, hogy lemaradsz mögöttük? 

Akármelyik is vagy, gyere el szeptember 8-án a K2 Bike Shop sátrához és biztosan különleges élményben lesz majd részed, ha egy fél órát az E-bike nyergében töltesz! Meglátod, hogy az elektromos rásegítésnek köszönhetően kiegyenlítődnek az erőviszonyok, és új lehetőségek nyílnak a kerékpározásban!

Miközben hajtod a bringát, rájössz majd, hogy könnyebben feltekertél az emelkedőn, mint eddig és nem te kullogsz majd a sor végén, hanem akár beszélgetni is tudsz a többiekkel! A profi kerékpárosok előtt pedig új távlatok nyílnak majd a meghódítani kívánt terep, vagy a túlszárnyalni kívánt távolságok és menetidő tekintetében!

Kipróbálnám az E-bike-ot!

 

E-bike flotta 

 

A trekking/cross tesztkör Szentendrén belül kerül majd kijelölésre, a macskaköves emelkedőkön igazán érezheted majd az elektromos rásegítés lényegét. Mivel a trekking-tesztkör rövid lesz, a nap folyamán sokaknak lehetőségük nyílik majd kipróbálni az E-bike-okat, de azért ne felejts el időben jelentkezni…

Érdeklődöm az E-bike teszt iránt!

A mountain bike tesztpályát kicsit távolabb, a katonai gyakorlótér irányában jelöljük majd ki, nagyjából 5-6 kilométeres körben. Mivel odáig és vissza el is kell jutni, kevesebb tesztride indul majd egy nap alatt, mint a trekking bringákkal. Fontos, hogy hamar regisztrálj majd a szabad időpontokra!

És persze a bringák: természetesen most is lesznek csúcs Scott E-Genius mountain bike-ok és egyéb Scott trekking modellek, de a Cube-tól, a KTM-től és a Specielized-től is érkeznek majd E-bike-ok.

 

E-bike

 

Hamarosan jelentkezünk a további részletekkel a pályákról, időrendről, regisztrációról…

Érdeklődöm, nem szeretnék lemaradni a részletekről!

A tesztelhető bringák:

Scott E-Genius

Scott E-Genius

KTM Macina Cross 10

KTM Macina Sport 10 

Scott E-Sub Sport 20 

Scott E-Sub Sport 20 

Scott E-Sub Tour 

CUBE 16 SUV HYBRID PRO 500 27.5 BLACK´N´FLASHBLUE

CUBE 17 ELITE HYBRID C:62 RACE 500 29 BLACKLINE

CUBE 17 STEREO HYBRID 140 HPA PRO 500 27.5 BLACK´N´FLASHRED 

KTM Macina Tour

KTM Macina Kapoho LT 271 27"

KTM Macina Sport 10 TX5

KTM Macina Action 292 29"

Specialized Turbo Vado men 4.0 nb blk/p

Specialized Turbo Vado wmn 4.0 nb nrdcr

Specialized Turbo 650B+ Levo fsr comp 6fatty

Specialized Turbo 650B+ Levo fsr men comp 6fatty

Specialized Turbo 650B+ Levo wmn ht comp 6fatty

Galéria: https://www.facebook.com/pg/k2sisnowboard/photos/?tab=album&album_id=10156175336123393