K2- Scott- Volvo tesztnap, 2019.04.28.

Részvételi feltételek, fontos tudnivalók
2019. 04. 09, Kedd

K2-Scott-Volvo tesztnap

Kerékpár- és autóteszt részvételi feltételek, fontos tudnivalók

2019.04.28.

/Hármashatár-hegy, Rotter Lajos Turistaház/

A tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény! A Scott kerékpárok, a sportkiegészítők és a Volvo modellek tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

Résztvevő a 18. életévét betöltött természetes személy vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú lehet, aki az autóteszt esetében érvényes jogosítvánnyal rendelkezik. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt! A sporteseményre történt jelentkezésével egyidejűleg a jelentkező kijelenti, hogy a teszteléshez megfelelő, jó fizikai állapotban van.  A résztvevő nem megfelelő fizikai állapotára visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és ezért ellenszolgáltatást nem kér.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztnapon történő részvétel feltétele az előzetes regisztráció!

IDŐPONTFOGLALÁS

A regisztrációt követően, egy online időpontfoglalási rendszerben tudja majd összeállítani a napirendjét, így bebiztosíthatja magának a tesztelni kívánt kerékpárt és autót. Egy résztvevő a kerékpárokra maximum 2 tesztidőpontot vehet igénybe a nap folyamán! Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglaljon magának, amin biztosan részt tud venni! Az ehhez szükséges felületekről időben tájékoztatást adunk a jelentkezésében megadott e-mailcímre, a hírlevelünkben és facebook oldalunkon is.

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Amennyiben nincs előzetes időpontfoglalása, úgy a helyszínen is van lehetőség a jelentkezésre, azonban ebben az esetben nem tudjuk garantálni a szabad helyet.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

A kerékpárteszteléshez kölcsönszerződést, az autóteszteléshez egy megállapodást kell majd aláírnia, illetve valamilyen személyi iratát (pl: személyi igazolvány,  az autótesztelés esetében jogosítvány is) tartsa magánál, mert ezt elkérjük a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők és túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani!

Felelősségvállalás

A résztvevő a nem megfelelő, nem utasítás szerinti használatból adódó károkozásért anyagi felelősséggel tartozik a kerékpárok, a kiegészítő sporteszközök, illetve a gépjárművek esetén is.

A részvételi feltételek változtatásának jogát fenntartjuk!