Akcióhegyek! Minden bringa akciós a hozzá vásárolt kiegészítőkkel együtt!

2022. 12. 16, Péntek

Eddig példátlan akciót hirdetünk a K2 Shop-ban kerékpárokra és a vásárláskor hozzá választott kiegészítőkre!

Téli kerékpár akció keretében bármelyik, tehát a 300 000 Ft alatti bringák vásárlása esetén is automatikusan bekerülsz törzsvásárlói rendszerünkbe, vagyis engedményt adunk a feltüntetett árhoz képest. A 300 ezer forint alatti kerékpárokra is az alap kedvezmény jár, ettől fölfelé pedig a törzsvásárlói kedvezményeknek megfelelően alakulnak a sávok.

Kerékpár megvásárlásakor a hozzá tartozó kiegészítők egyidejű vásárlása esetén utóbbiakból egységesen 20% kedvezményt adunk. (Később nem lehet érvényesíteni a kedvezményt, online vársárlás esetén pedig megjegyzésben kérjük odaírni a rendeléshez, hogy a 2022-es téli akció keretében kéri a kedvezményt.) Az akció olyan - a bringához passzoló - kiegészítőkre vonatkozik, mint világítás, sárvédők, kitámasztó, táskák stb. illetve téli ruházatra, sisakokra, egyéb téli ruházati kiegészítőkre. (Az akció nem vonatkozik a Garmin kerékpáros computerekre.)

Mivel a kerékpárok többsége a téli időszakban a közeli raktárban került elhelyezésre, vásárlás előtt mindenképpen telefonos, vagy online egyeztetés szükséges. A webshop a megszokott rendben üzemel, de személyes átvételhez szintén egyeztetni kell az időpontot.

Amennyiben az akció alá vont termék egyébként is akciós, mindig a nagyobb mértékű árengedmény érvényes, illetve az akciók nem összeadhatók.

Bővebben az általános kedvezményrendszerünkről: https://www.k2-bike.hu/hirek/megujult-a-kedvezmenyrendszerunk-most-jobban-jarhat

pic_2