A kerékpár-szerviz új szezonja a tél

Gondolkozz előre és hozd be most a bringád
2021. 12. 16, Csütörtök

Tavasszal minden kerékpárszerviz erőn felül üzemel, így tapasztalataink alapján adnánk egy jótanácsot: Most, télen hozd be a bringát bármilyen javítás, generál, alkatrészcsere céljából!

Tavasszal előfordulhat, hogy több mint egy hét, vagy több hét várakozási idővel tudunk csak felvenni szerelési munkát. A tipikus tavaszi szerviz munkálatokat érdemes már a tél folyamán elvégeztetni, mert ország bármelyik kerékpár szerelő műhelyében hosszas várakozásra számíthatsz majd március végétől, ha beköszönt a bringás szezon.

Ha nagygenerál előtt áll a bringád, fel kell készíteni a szezonra, vagy szeretnéd lecserélni a hajtást, esetleg csak új kábelezésre, centrírozásra, a váltás, vagy a fékrendszer beállítására van szükséged, sokkal jobban jársz, ha most hozod be. Ha úgy tetted el novemberben, hogy "már felesleges szervizbe vinni arra a pár hétre", most ne kockáztasd, hogy áprilisban esetleg heteket kelljen várnod...

Megpróbáltunk megfelelően betárazni a tipikus generál-javításokhoz szükséges- és a fogyó/kopó alkatrészekből, mert a COVID-válság minden ilyen terméket is érint. A kerékpár-kereskedelem ellátási láncai továbbra is akadoznak, tavasszal nem csak a bringaszervizek terheltségével találkozhatsz majd, de alkatrészhiány előállhat, a legegyszerűbb dolgok, mint a fékbetétek, sorok, egyebek is elfogyhatnak a polcokról.

Gondold végig és ne kockáztass, készítsd fel a kerékpárod már most 2022-re!

Szerviz árlistánk: https://www.k2-bike.hu/szakuzlet/bolti-szolgaltatasok/kerekpar-szerviz/kerekpar-szerviz-arlista-2021

 

pic_2 pic_3 pic_4