Egyéni oktatás felnőtteknek és gyerekeknek műanyag pályán

A 2012/13-as síszezonban is
2012. 10. 04, Csütörtök

2012 szeptemberétől folytatjuk az egyéni műanyagpályás oktatásokat felnőtteknek, gyerekeknek, kezdőtől haladó szintig. Szeretnénk lehetőséget biztosítani azoknak, akik úgy gondolják, jobb itthon megtenni az első lépéseket, mielőtt nekivágnak a magasabb havas lejtőknek. Azoknak is ideális lehetőség a mozgásra, akik egyszerűen csak szeretik ezeket a remek téli sportokat, és szívesen mozognának egy jót, friss levegőn, gyönyörű környezetben.

A kezdők kb. 10 alkalom alatt elsajátíthatják a sízés, illetve a snowboardozás alapjait, a megállást és a fordulást, haladóknak pedig jó fizikai felkészülés lehet a szezonra.

A tanfolyam helyszíne a Svábhegyen a Normafánál illetve Pasaréten a Vasas Sportcentrum területén lesz, előzetes idôpont egyeztetés alapján.

Öltözet: Lehetőleg olyan ruhában jöjjön, ami piszkos lehet, mivel ez elkerülhetetlen. Fontos a réteges öltözködés, mert az edzés alatt kimelegedhetnek. Semmiképpen ne viseljenek olyan ruhadarabot, ami beakadhat, mert az balesetveszélyes lehet! Kesztyű, sapka és sízokni szükséges.

Felszerelés: Sí: Síléc, sícipő és síbot. Snowboard: cipő, lap. A műanyag pályára megfelelő a használt síléc, snowboard is. A felszerelés kiválasztásában tudunk segíteni. Fontos hogy a kiválasztáskor mindenképpen kérjék ki szakember véleményét.

Egyéb kérdésekre az alábbi telefonszámokon kaphatnak választ:

Sí:

Szoboszlay Kinga: Tel.:+36-70-222-8181 | E-mail: kinga.szoboszlay@gmail.com
Jáki Fanni: Tel.:+36-30-661-0817 | E-mail: fanni.jaki@gmail.com

Snowboard:

Harmat Rózsa: Tel.: +36-20-261-1069 | E-mail: rozsaharmat@yahoo.com

pic_2 pic_3