Scott Sub Cross 20: párban még menőbb!

férfi és női cross túrakerékpárok
2017. 04. 03, Hétfő

Megérkeztek az első 2017-es Scott Cross túrakerékpárok, ezek közül talán a leginkább figyelemre méltó a Sub 20, amely egymáshoz passzoló férfi és női változatban is kapható!

A Sub 20 Cross kerékpárok fürgébbek az aszfalton és a dózerúton egy mountain bike-nál, de kellően ballonos és mintázott a felszerelt Schwalbe Smart Sam gumi ahhoz, hogy az erdőben is megbírkózzon a turistaösvényeken leküzdendő kihívásokkal.

A 269 990 Ft-os vételárért már pontos, megbízható és tartós Shimano Deore váltórendszer, valamint hidraulikus tárcsafékek, melyek bármilyen körülmények között biztonságosan megállítják a kerékpárt, még a "nehézsúlyú" bringások alatt is.

A könnyű alumínium váz túra, vagy városi kiegészítőkkel is felszerelhető, megtalálhatóak a rögzítőpontok a sárvédőkhöz és a csomagtartóhoz is. A Suntour NEX HLO Lockout 63 mm rugóutas  teleszkópos villa aszfaltos túrákon lezárható, hogy kiállva tekerve az emelkedőkön.

A férfi és a női változat nem csak a női vázban különbözik, a női modell fényezését megbolondították pár türkizzöld csíkkal a vázon és a kiegészítőkön is. Természetesen a nyereg is a hölgyek igényeihez lett igazítva, ahogy a kormány és a markolat is.

pic_4 pic_8

Kapcsolódó termékek

Scott Sub Cross 20 Lady kerékpár

Scott Sub Cross 20 Lady kerékpár

Női cross kerékpár. Túrázáshoz, sportoláshoz és városi felhasználásra egyaránt ...
Készlet: Készleten
Eredeti ár: 269 990 Ft
Kedvezmény: 40 000 Ft (-15%)
Kedvezményes ár: 229 990 Ft