Mitől női egy női kerékpár?

Scott Sub Cross 30 Lady
2017. 04. 15, Szombat

Nemcsak vásárlóink figyelmébe szeretnénk ajánlani az igencsak kedvező árú Scott Sub Cross 30 Lady kerékpárt, hanem sorba vesszük azokat a jellemzőket is, melyek valóban a hölgyek számára fontosak egy bringánál.

Nyilván az alap mindenkinek feltűnik: egy alacsony átlépési magasságú női alumínium váz. Azonban nem csak a csövek bekötése más, mint a férfi kerékpároknál. Adott méretben rövidebb a felsőcsőhossz is a kényelmesebb testtartás érdekében.

Szintén más a kiegészítők méretezése is, például a női kerékpárokon rövidebb kormányszárat ad meg a sepecifikációban a Scott, és a kormány is keskenyebb a női test anatómiájának megfelelően. Eltér a nyereg is a férfi bringákhoz képest, az arányosan szélesebb medencéhez választják ki, és a párnázása is kényelmesebb.

Nyilván a design, a színek is próbának megfelelni a hölgyek ízlésének, a Scott az egyik olyan gyártó, mely óriási hangsúlyt fektet a női kollekciókra. Nemcsak a bringák, de a ruházat, kiegészítők terén is, a Contessa vonal lassan külön brandet képez a márkán belül.

A Scott Sub Cross 30 Lady felszereltsége megfelel a legtöbb túrabringás hölgy igényeinek, a 6061-es alumíniumból készült vázra Shimano Alivio és Acera váltórendszer került, ez minden körülmények között üzembiztosan működik. Ahogy a Shimano BR-M315 hidraulikus tárcsafék is, ami ritka extra ebben a kategóriában!

Mindez 234 990 Ft-os fogyasztói áron szerintünk a tavasz egyik legjobb ajánlata!

A Scott Sub Cross 30 Lady kerékpár terméklapja IDE KATTINTVA érhető el!

pic_6 pic_7 pic_9

Kapcsolódó termékek

Scott Sub Cross 20 Lady kerékpár

Scott Sub Cross 20 Lady kerékpár

Női cross kerékpár. Túrázáshoz, sportoláshoz és városi felhasználásra egyaránt ...
Készlet: Készleten
Eredeti ár: 269 990 Ft
Kedvezmény: 40 000 Ft (-15%)
Kedvezményes ár: 229 990 Ft