Kerékpár kölcsönzés és teszttúrák feltételei

2020. 07. 21, Kedd

A K2 Kerékpárüzlet és a Ridehard.hu kölcsönözhető e-bike flottája különösen nagy értékű összteleszkópos pedelec kerékpárokat kínál ügyfeleinknek. Erre való tekintettel a kölcsönzési folyamatban szükséges a pontos ügyfélazonosítás, kölcsönzési szerződés megkötése és egyes esetekben kaució letétbe helyezése is. Kérjük olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót:

Pedelec mountain bike teszttúra programunk, valamint a tesztkerékpárok kölcsönzése is online regisztrációhoz kötött, ennek első lépése a megfelelő időpont és kerékpár kiválasztása. IDE KATTINTVA található a kerékpárok foglaltsági naptára, melyben a foglalási folyamat végén „pirosodnak be” a kerékpárok.

(A teszttúrákra érdemes az esemény időpontja előtt minél előbb jelentkezni, mert az online azonosítás és szerződéskötés időt vesz igénybe, így 1-2 nappal a túra előtt történő jelentkezés esetén könnyen előfordulhat, hogy a jelentkezés pillanatában még vannak szabad bringák, de ezek közben "bepirosodnak".)

Amennyiben a vasárnapi napon nem indul teszttúra, nem tudunk kölcsönzött kerékpárt sem visszavenni, ilyen hétvégéken ennek figyelembe-vételével foglalható csak kerékpár, tehát előfordulhat, hogy egyetlen napra nem lehet kölcsönözni. Vasárnapi teszttúrát akkor hirdetünk meg minden esetben, ha a szombati időpontra már betelt a maximális 10 fős létszámnak minimum a fele.

A Scott Strike 940 eRide kerékpárokat testmagasság alapján érdemes kiválasztani, hozzávetőlegesen az S-es 170 cm alatt, az M-es 165-183 cm, az L-es 175-192 cm, az XL-es pedig 185 cm fölött állítható be komfortosan. Adott időpontra (teszttúrára, vagy kölcsönzési időszakra) emailben lehet jelentkezni, a k2rent@ridehard.hu címen, megjelölve a kölcsönözni kívánt kerékpárt és a dátumokat is. A levélben meg kell adni a programunk leírásában szereplő táblázat alapján, hogy milyen szolgáltatást szeretne ügyfelünk igénybe venni, illetve azt, hogy szeretne-e igénybe venni kedvezményt (és milyen címen jogosult a kedvezmény igénybe vételére).

Amennyiben nincs akadálya a kölcsönzésnek, az ügyfél telefonszámára SMS-t küldünk azonosítás végett. (Amennyiben kérdés merül fel, a megadott elérhetőségeket használva tisztázzuk.)

A Kölcsönbevevő azonosítását személyesen, vagy az ID&Trust Kft. által fejlesztett GoodID rendszerén keresztül végezzük, utóbbihoz a GoodID digitális irattárca alkalmazás letöltése szükséges egy Android vagy iOS rendszerű okostelefonra.

Az ID&Trust Kft. nem tárolja a személyes adatokat, azok az okostelefon biztonságos adatszéfjében lokálisan tárolódnak. A letöltéshez kérjük, hogy kattintson rá az SMS-ben vagy emailben elküldött linkre! Ezt követően végig vezetjük a letöltéshez, az azonosításhoz és a szerződéskötéshez szükséges lépéseken.

Az azonosításhoz szükség lesz az érvényes fényképes személyazonosító okmányra és lakcímkártyájára, amelyeket az alkalmazásban kell majd lefotóznia. Ezen kívül még egy önarcképet (szelfit) kérünk majd a GoodID appon belül.

A sikeres azonosítást követően egy Kerékpár-kölcsönzési szerződést küldünk a személyes adatokkal kitöltve a GoodID rendszerén keresztül, amiről egy push üzenetet küldünk a telefonjára. Az üzenetet megnyitva a telefonon elolvashatja és egy kattintással elfogadhatja a szerződést.

Ügyfeleink adatait kizárólag a szerződéskötéssel és az azonosítással kapcsolatban használjuk fel, azok nem kerülnek egyéb adatbázisba. Ha a Kölcsönbevevő hozzájárul ahhoz, hogy email címére hírlevelet küldjünk, ezt jelezheti a kerékpár visszaszolgáltatása során.

A kerékpáros teszttúrán való részvétellel egybekötött szerződés sablonja IDE KATTINTVA tölthető le.

A krékpár kölcsönzési szerződés sablonja IDE KATTINTVA tölthető le.

Fontos, hogy a szerződéskötéssel ügyfeleink vállalják a teljes anyagi felelősséget a kerékpárért és a kerékpárokon keletkezett bárminemű károkért. Itt szeretnénk kiemelni azt is, hogy a kölcsönzött kerékpárokat tiszta állapotban szeretnénk visszavenni, ellenkező esetben 3000 forintos takarítási díjat számolunk fel. Utóbbi nem vonatkozik a teszttúrán való részvétellel kombinált kölcsönzésre.

A kölcsönzött kerékpárokért a kölcsönzés idejére kauciót (300 000 Ft-ot) kérünk letétbe a programunkról szóló leírásban foglaltak szerint. A kaució nem vonatkozik a teszttúrán való részvétellel kombinált kölcsönzésre. Okozott kár esetén a kaucióból levonásra kerül az okozott kár forintban kifejezett értéke. Amennyiben az okozott kár meghaladja a kaució értékét, a különbözetet készpénzben vagy átutalással ügyfelünk köteles megtéríteni.

A kerékpár azonosítását és állapotát illetően a kölcsönzési szerződés 1. és 2. számú melléklete a mérvadó. Az 1. számú mellékletben részletesen szerepel az adott gyári számmal ellátott kerékpár aktuális műszaki állapota, a 2. számú mellékleten pedig felvezetésre kerül, ha a műszaki állapotban változás (kár) következett be. A mellékletekben foglaltak tudomásul vételét a kerékpár kiadásakor és visszaszolgáltatásakor ügyfelünk aláírásával köteles igazolni.

A kölcsönzési szerződés megőrzésével ügyfelünk igazolni tudja, hogy adott szezonban bármilyen elektromos-rásegítéses kerékpár vásárlása esetén 30 000 Ft-ig jogosult az általa kifizetett kölcsönzési díj jóváírására.

 

pic_1 pic_2 pic_3 pic_4

Kapcsolódó termékek

 
Scott Strike eRide 940 kerékpár

Scott Strike eRide 940 kerékpár

Összteleszkópos 29"-es E-bike. Bosch Performance CX 250W motor és 500Wh akkumulátor. RockShox ...
Készlet: Átmenetileg nincs
Ár: 1 399 990 Ft
 
Scott Strike eRide 930 kerékpár

Scott Strike eRide 930 kerékpár

Összteleszkópos 29"-es E-bike. Bosch Performance CX 250W motor és 625Wh akkumulátor. Marzocchi ...
Készlet: Átmenetileg nincs
Ár: 1 579 990 Ft
Scott Strike eRide 920 kerékpár

Scott Strike eRide 920 kerékpár

Összteleszkópos 29"-es E-bike. Bosch Performance CX 250W motor és 500Wh akkumulátor. FOX ...
Készlet: Készleten
Eredeti ár: 1 599 990 Ft
Kedvezmény: 150 000 Ft (-9%)
Kedvezményes ár: 1 449 990 Ft