Adunk valami pluszt 2018-ban!

avagy miért érdemes
2018. 01. 10, Szerda

Az all-mountain mountain bike-ok világában komoly teret hóditottak az utóbbi időben a pluszos kerékméretű, azaz a 2,8-3"-es ballonos gumival szerelt gépek, nem véletlenül...

Ha nem vagy versenyző, vagy nem számít, milyen gyorsan tekersz fel a hegyre, érdemes bevállalni a ducibb gumikat, még akkor is, ha nehezebbbek kcsit. A tapadásuk ugyanis mindenért kárpótol!

Lényegesen alacsonyabb nyomáson használhatod őket, 1,5 (maximum 2) barra fújva úgy idomulnak a terep egyenetlenségeihez, úgy beletapadnak a kanyarba, hogy más dimenzióba helyezik a lejtőzést, mountain bike-ozást még azok számára is, akik eddig bátortalanabbak voltak.

Száraz szórt kavicsos erdei utakon, vagy sáros talajon is sokkal jobban teljesítenek, csökken a bukás veszélye, nő a biztonságérzet, aminek köszönhetően egyre ügyesebb is leszel. Ha kedveled a technikásabb terepeket, vagy szeretnél ismerkedni az ilyen lejtőkkel, biztosan nem csalódsz majd a pluszos gumikban!

És nem csak a drágább összteleszkópos kerékpárokat - mint amilyen a képen is látható Spark 710 - kínálja a Scott ducibb köpenyekkel, hanem az alumínium merevfarúak közül is választhatsz ilyet, például a Scale 720-at, szintén 27,5-es kerekekkel. Az elektromos rásegítéses mountain bike-okról ne is beszéljünk, hiszen ha motor is segít felfelé, egyértelműen a pluszos gumi a legjobb választás!

Gondold végig, és akár kezdd a 2018-as szezont egy "pluszos" Scott nyergében...

pic_3

Kapcsolódó termékek

Scott Scale 720 kerékpár

Scott Scale 720 kerékpár

27.5+-os mountain bike. Cross-country és marathon felhasználásra ajánlott. A Scott Scale ...
Készlet: Készleten
Eredeti ár: 589 990 Ft
Kedvezmény: 90 000 Ft (-15%)
Kedvezményes ár: 499 990 Ft