A K2 bemutatja: parádés Scott paletta a Pedelec Parádén!

Az új 2019-es modellekkel készülünk
2019. 03. 22, Péntek

A Pedelec Parádé – vagyis az elektromos rásegítéses kerékpárokat bemutató rendezvény – április 13-án és 14-én kerül megrendezésre, és a K2 Kerékpárüzlet jóvoltából Scott kerékpárokat is bemutat az érdeklődőknek, sőt, a legjobb bringákat ki is lehet próbálni!

ebike

A Törökbálinti rendezvény (koordinátákért kattints ide) mindkét napon 10-től 19 óráig lesz nyitva, és a pedelecek között már megtekintheted a K2 Kerékpárüzletbe frissen érkező 2019-es modelleket. Az egész évben működő tesztflottánkból is kivisszük a legizgalmasabb bringákat, a Scott E-Genius 700 Plus Tuned modelleket M és L méretekben!

pedelec

 A Scott több sportágban is kínál felszereléseket a versenyzéstől a szabadidős célokig, a kerékpározásban napjaink legjobb mountain bike versenyzői, a férfi olimpiai és világbajnok Nino Schurter, valamint a női világbajnok Kate Courtney is a gyári csapat tagja, az országúti profi csapat, a Mitchelton-Scott profijai pedig a leggyorsabbak az óra ellen. Fejlesztésekben mindig a világ előtt járnak, a sportsikerek is folyamatosan bizonyítják ezt.

e-bike

Az all-mountain bringák világában komoly teret hódítottak az utóbbi években a „pluszos” kerékméretű, azaz a 2,8-3"-es, ballonos gumival szerelt gépek, nem véletlenül. Az elmúlt évek „nagy bumm”-ját pedig az elektromos rásegítéses – pedelec - kerékpárok elterjedése jelentette a kerékpáriparban. Az E-Genius és Strike modellek a két fejlesztési irányt egyesítik zseniális kerékpárokban, melyekről nehéz beszélni, jobb élőben látni, vagy még inkább kipróbálni őket, és a K2 Kerékpárüzlet jóvoltából ezt megteheted!

A Pedelec Parádé ideje alatt kipróbálható Scott e-bike-ok:

Scott E-Genius Tuned

Scott E-Genius Tuned

A Pedelec Parádé ideje alatt megtekinthető Scott e-bike-ok:

Scott Genius Eride 720

Scott Gnius Eride 720

Scott Strike Eride 730

Scott Strike Eride 730

Scott Strike Eride 920

Scott Strike Eride 920

Scott Sub Tour Eride 10 Lady

Scott Sub Tour Eride 10 Lady

Scott Sub Tour Eride 10 Men

Scott Sub Tour Eride 10 Men